torstai 23. lokakuuta 2008

Crawling through the Shadow Zone

Juuri nyt kaipaan kipeästi ääniä kyseenalaisen maakuntalehtemme Keskisuomalaisen varjovaalit-palvelussa. Oman kontribuutiosi voit halutessasi antaa tuossa muutaman sentin päässä oikealla. Äänestää saa siis mistä päin maailmaa hyvänsä. Ainoa rajoitus on, että yhdellä koneella saa äänestää vain kerran päivässä.

Olen tällä hetkellä kuudentena kaikista vasemmistoliiton ehdokkaista, kun listalta olisi varjovaltuutoon täräyttämässä viisi eniten ääniä saanutta. Ohittaisin mielelläni seuraavana keikkuvan tyypin, johon on välimatkaa vaivaiset parikymmentä ääntä -- ja tietysti vielä mieluummin nostaisin koko puolueen äänipottia sen verran, että kuudeskin paikka heltiäisi (tällä hetkellä menettäjä olisi kokoomus, mikä sekin sopii minulle mainiosti).

Reaalisestihan vasemmistoliiton kannatuksella pitäisi saada ainakin kuusi tai seitsemän ja hyvällä mäihällä ehkä kahdeksankin paikkaa 75:stä. Kuusi paikkaa edellyttäisi vain 8% kannatusta, kun viime vaaleissa se oli 8,5%. Ja nythän Uuteen Jyväskylään kuuluu maalaiskuntakin, jossa vasemmiston kannatus on kaupunkia suurempaa.

1 kommenttia:

Oskari kirjoitti...

Statuspäivitys: Sisällä ollaan. Muutaman vaivaisen äänen marginaalilla mutta kuitenkin.

Lisä-ääniä otetaan edelleen vastaan, etten kepsahda ulos ennen huomisiltaa.