perjantai 20. helmikuuta 2009

Osumia: Google Analytics ja Keskisuomalainen


Tsekkailin analyticsin tilastoja, joiden mukaan käyntejä tähän blogiin on viime aikoina tullut ihan uusista osoitteista. Kaikista mystisin tapaus on neljänneksi sijoittunut blogi, jonka lukuoikeuksia on kuitenkin rajoitettu, eli en tiedä, mitä minusta siellä sanotaan (jos sanotaan).

Mukavasti oli kävijöitä myös ylioppilaskunta-aktiivi Kirsi Marttisen blogista, jossa vaihdoimme lyhyesti ajatuksia vuosijuhlista. Ja joku oli löytänyt tänne googlaamalla "vuosijuhlat+tupakka". Ja JKL:n ylioppilaslehden toimittajakin soitteli minulle vuosijuhla-asioissa jokin aika sitten, mutta lopullisessa lehdessä olleesta tekstistä kommenttini oli jätetty pois. En tiedä, olivatko ne tylsiä vai vääriä.

Tämän aamun Keskisuomalaiseen sen sijaan pääsin. Sivun 11 soundbyte kuuluu näin (aiheena on Avoimen yliopiston aktiot eilissäpäivänä):

1 kommenttia:

Kirsi Marttinen kirjoitti...

Itsekin löysin ko. blogin samalla lailla kuin sinä. Kyseessä on JYYn hallituksen talousvastaavan blogi, joka kyllä vielä viime viikolla oli täysin julkinen. Harmi, ettei enää. Oli nimittäin ihan mielenkiintoista lukea hallituksen jäsenen ajatuksia ja mielipiteitä mm. edustajistosta..

Yhtä kaikki, blogissa oli kirjoitettu suunnilleen seuraavasti:
"En ole viime aikoina jaksanut juurikaan keskustella JYYn vuosijuhlista. Jos haluatte pintaraapaisun tapahtumista, niin käykää katsomassa täältä ja täältä..."

ja sitten linkit meidän blogeihin.

Eli ei kovin jännittävää tai ihmeellistä. Jatkossa meidän täytyy tyytyä vain arvailemaan, mitä pörssiläinen hallituksen syväkurkku valitulle lukijakunnalleen kirjoittelee. :-)