perjantai 19. lokakuuta 2007

Edistyksen eturintamassa

Kävimme tänään teippailemassa Maltillisen äärivasemmiston vaalimainokset ojennukseen yliopistolle. Mainostusaika alkoi tänään kahdeltatoista, mutta porvarit ja muut pirut sekä taantumuksen kätyrit näyttivät nukkuneen pommiin, joten MÄÄ sai kunnian olla joka paikassa ensimmäisenä. Jeejee.

Mutta vaikka yliopistolla olikin hiljaista, niin lähestyvät edustajistovaalit ovat näemmä alkaneet kuohuttaa mieliä kyberavaruudessa.

Demarijäärä Jukka Torikka manasi blogissaan ylenpalttista uusliberalistista hulabaloota ja oikeistolaista torvien töräyttelyä vailla asiaa, mistä tuohtuneena Jyväskylän virallinen paha porvari Eero Tikka kiirehti vaatimaan "tarkennuksia [--] pöyristyttäviin väitteisiin".

Mahtavaa, mahtavaa. Joku on jo mennyt kirjoittelemaan vastauksiksi sovinnollisia kommentteja, mutta oikeasti niiden pitäisi mielestäni suuttua vielä vähän lisää ja korkata ne polttopullot, ettei mene aivan lässyttämiseksi koko vaalit. Kirjallisuudenopiskelijoiden liikuntavuorollakin on energisempää meininkiä, ja se on itse asiassa niinkin poliittista, että siellä on virrannut MÄÄn ehdokkaiden veri jo kahteen otteeseen viimeisen kolmen viikon aikana. Ensi viikolla pelataan sählyä, ja se maila on hämmentyneen humanistin käsissä sellainen ase, että ehdokkaita voi pian olla jäljellä enää 14.

4 kommenttia:

Eero Tikka kirjoitti...

Loistavaa Oskari! Olen täsmälleen samaa mieltä siitä, että erimielisyyksiä ei pidä lakaista maton alle poliittisen korrektiuden nimissä. Toki verenvuodatus saa jäädä sinne liikuntavuoroille, mutta muuten voidaan kyllä taistella. Vaaleissa pitää tuoda esiin vaihtoehdot, joita kukin ryhmä pyrkii ajamaan. Toki hallitusneuvotteluissa jokainen joutuu tekemään kompromisseja, mutta se ei saa olla syy kätkeä todellisia mielipiteitä vaaleissa.

Olenko minä todella Jyväskylän virallinen paha porvari? Jos näin on niin olen erittäin otettu!

Mitä mainoksiin tulee, niin kyllä ne vielä sinne ilmestyvät, ei meillä niin kiire ole.

Oskari kirjoitti...

Joo, harkitsin jo facebookissa liittymistä Eero Tikka Jyyn edustajistoon -ryhmään, koska nykyedarissa ei ole tarpeeksi pahuutta.

Mutta vaikket nyt saisikaan tarpeeksi ääniä, niin kyllä sulle jotain johtotehtäviä vaalien jälkeen perustettavasta oikeistolais-äärivasemmistolaisesta hallituksesta järjestyy.

Eero Tikka kirjoitti...

Kiitoksia vaan luottamuksesta:) Suomalaisessa politiikassa ilmoitetaan liian harvoin omat hallitustavoitteet etukäteen. Toivottavasti tähän oikeistolais-äärivasemmistolaiseen hallitukseen valikoituvat ne kovimmat äärivasemmistolaiset, sillä siten olisi rakentava keskustelu ainakin turvattu...

Luodaanko tässä muuten oikeisto-vasemmisto-akselin rinnalle hyvyys-pahuus-akselia? Uskoisin kyllä sijoittuvani siinä maltillisiin hyviin, joten pahuuden lisäämiseksi edarissa suosittelen kyllä tukemaan jotakuta muuta.

Oskari kirjoitti...

Vaalit on vain muodollisuus, hallitusohjelmahan on jo valmiina.

JYY liittyy Aseistakieltäytyjäliittoon ja NATOon, perustaa oman ydinvoimalan ja turkistarhan sekä lahjoittaa 70% omaisuudestaan Pohjois-Korean valtiolle.