torstai 25. lokakuuta 2007

Your only friends are make believe

Feedburnerin (henkilökohtainen KGB:ni) mukaan tätä blogia seurailevien ihmisten määrä on ollut viime aikoina nousukierteessä. Eilen kävi joku Le Mansista Ranskasta ja tänään joku Açordasta Portugalista, ja tänne osoittavien linkkien määräkin on lisääntymään päin, kun edustajistovaaliehdokkaat päivittelevät blogiensa linkkilistoja.

En ahda tuonne sivupaneeliin kaikkia niitä 20 JYY-poliittista blogia, joiden syötteet olen GoogleReaderiin tilannut, koska a) niitä on niin paljon ja b) koska tämän blogin subject matter n:o 1 ei ole ylioppilaskuntapolitiikka. (Ja ehdottomasti missään nimessä en aio neuvoa ketään käymään niillä muutamalla sivulla, jotka eivät tarjoa ollenkaan kommentointimahdollisuutta tai feediä, sillä se on ihmiskunnan hyvinvoinnin, vapauden ja veljeyden vihollisten viheliäinen isku vasten avoimen viestinnän ja käyttäjäystävällisyyden kasvoja.)

Mutta tässä tulee nyt hillitty huomionosoitus kolmelle sähköiselle ystävälleni ylioppilaskunnassa, koska he ovat alentuneet viittaamaan minuun:

Joonatan Virtanen on hyvä kansalainen sekä Haitin valtion ja koko maailmankaikkeuden suuri ystävä.

Olli-Pekka Koljonen on ok tyyppi ja JYYn nykyisen hallituksen kaupunkiministeri, joka on tehnyt mm. mainion ja hipin kuntapoliittisen ohjelman.

Eero Tikka tietää, mistä löytyy kokoomuksen vanhoja ja douppeja julisteita (ja uskottelee parenteeseissa minun olevan jotenkin äärivasemmistolainen).

You're my best friend too
I share the same views and hardly ever argue
jne
Jos näiden jälkeen tekee vielä mieli päästä käsiksi muun ylioppilaskuntapoliittisen eliitin hämäriin jorinoihin, niin niitä ovat naputelleet eetteriin (aakkosjärjestyksessä) mm. Pekka Komu, Mikko Laakkonen, Kirsi Marttinen, Jarkko Seppälä, Heikki Sivonen ja Jukka Torikka.

2 kommenttia:

Eero Tikka kirjoitti...

Pahoittelen syvästi, mikäli tuo (äärivas.) oli jotenkin väärin. Vaihdoin sen muotoon (maltillinen äärivasemmisto). Käykö näin vai onko parempia ehdotuksia?

Oskari kirjoitti...

Saat anteeksi. Ajattelin, että pelkkä vasemmisto riittäisi, mutta passaahan tuokin.

Sain kyllä Facebookin political compass -testistä enemmän vasemmistopisteitä kuin Ilpo Puhakka (joka on kuulemani mukaan eronnut SKP:stä sen oikeisto-opportunismin takia), mutta olin varmaan pahalla tuulella tai jotain.